Grillowany kurczak i brzoskwinie z sosem Chipotle-brzoskwiniowym

Grillowany kurczak i brzoskwinie z Chipotle-SOS brzoskwiniowy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 282 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 211 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka oliwy z oliwek plus dodatkowe, ocet winny, kolendra Plus gałązki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany kurczak z Chipotle-glazura brzoskwiniowa, Grillowany kurczak balsamiczny z Salsanem brzoskwiniowym i chlebem Chipotle, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka Cezar z pikantnym sosem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wieszak do grilla z nieprzywierającym sprayem. Przygotowaćbarbecue (średnio-wysokie ciepło). Wymieszać konfitury, dalej 3 Składniki, 2 łyżeczki oleju i kolendrę w średniej misce; doprawić solą i pieprzem.
Transfer1 / 4 cup dressing do małej miski.
Umyj brzoskwinie, następnie kurczaka z sosem olejowym z małej miseczki.
Posypać solą i pieprzem. Grilluj kurczaka do gotowaniaprzez, około 7 minut na stronę. Grillpeaches aż lekko zwęglone, około 2 minut na stronę.
Umieść 1 pierś z kurczaka na każdym z 4 talerzy. Surround z brzoskwiniami.
Skropione ze średniej miski brzoskwinie z ciecierzycy.
Dekoruj gałązkami kolendry.
W porcji: 408 kalorii, 14 g tłuszczu,2 g błonnika