Grillowany kurczak Chili z południowo-zachodnim smakiem
Grillowany kurczak Chili z południowo-zachodnim smakiem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 672 kalorie. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka czosnku, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Chili ' s Southwest Eggrolls-ciesz się tą ulubioną restauracją w dowolnym miejscu. Te sajgonki w stylu południowo-zachodnim są pyszne.
Instrukcje
W średniej niemetalowej misce wymieszaj składniki smaków. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Wymieszać chili w proszku i paprykę; posypać kurczakiem.
Grill gazowy lub węglowy.
Umieść kurczaka, skórki do góry, na stojaku do grilla na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 15 minut. Obróć kurczaka. Przykryć grilla; gotować 20 do 40 minut dłużej, obracając od czasu do czasu, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek zostanie przycięty do kości(170 ° F dla piersi; 180 ° F dla ud i podudzi).