Grillowany Kurczak Bruschetta

Grillowany Kurczak Bruschetta
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i przyjazne fodmap? Grillowany kurczak Bruschetta może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 195 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bazylia, pomidor, połówki piersi kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Kurczak Bruschetta, Grillowany Kurczak Bruschetta, oraz Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem Bruschetta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść duży arkusz folii o dużej wytrzymałości na pół rusztu grillowego; rozgrzej grill na średnie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
2
Wlać 2 Łyżki. dressing nad kurczakiem w zamykanej plastikowej torbie; seal bag. Obróć torebkę kilka razy, aby równomiernie pokryć kurczaka dressingiem. Przechowywać w lodówce 10 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
3
Wyjąć kurczaka z marynaty; wyrzucić worek i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Grill kurczak na odkrytej stronie Grilla 6 min. W międzyczasie połącz pomidory, ser, bazylię i pozostałe 2 łyżki. opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Przewracamy kurczaka; układamy, gotujemy-bokiem do góry, na folii na grillu. Wierzch równomiernie z mieszanką pomidorową. Zamknij pokrywę. Grill dodatkowo 8 min. lub aż kurczak jest gotowane przez (170 Stopni F).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn