Grillowany kotlet cielęcy z paluszkami, pieczarkami i papryką wiśniową

Grillowany kotlet cielęcy z paluszkami, grzybami i papryką wiśniową może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 49g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka kotletów cielęcych, szczypiorku, ziemniaków fingerling i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczone paluszki i grzyby Sunny z sosem musztardowym, Kotlet Cielęcy Pannowany, oraz Kotlet Cielęcy Z Podwójnym Cięciem Saltimboca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Kotlety cielęce obficie przyprawić solą i odstawić na 15 do 20 minut.
Kotlety natrzeć olejem z obu stron i ułożyć na rozgrzanym grillu w bardzo gorącym miejscu. Po około 3 do 4 minutach, gdy kotlety mają piękne ślady grilla, obróć kotlety o 90 stopni, aby utworzyć wzór cross-hatch. Gotować kotlety przez dodatkowe 3 do 4 minut z tej strony, a następnie powtórzyć proces po drugiej stronie. To będzie gotować kotlety do około średnio rzadkie.
Kotlety wyjąć na półmisek i odstawić w ciepłe miejsce, aby soki się rozsypały.
Podczas gotowania kotlety, płaszcz dużą patelnię saute z oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i na średnim ogniu dodać ząbki czosnku.
Gdy czosnek stał się złoty brąz i jest bardzo aromatyczny, usunąć i wyrzucić czosnek. Wypełnił swoje czosnkowe przeznaczenie.
Dodajemy ziemniaki, doprawiamy solą i brązujemy ziemniaki z każdej strony. Gdy ziemniaki będą brązowe z każdej strony, dodaj grzyby i dopraw solą.
Podsmażyć grzyby przez 5 do 7 minut. Gdy grzyby stają się miękkie i aromatyczne, dodać paprykę wiśniową i 2 do 3 łyżki octu pieprzowego (więcej, jeśli lubisz rzeczy naprawdę ostre).
Dodaj ocet w małych kroczkach, może to zrobić rzeczy bardzo pikantne i nie będzie żadnego powrotu do zdrowia. Sprawdź przyprawy i w razie potrzeby doprawić solą (będzie). Wrzuć szczypiorek.
Przenieść mieszaninę ziemniaków do miski lub półmiska i podawać natychmiast z kotletami cielęcy skropionymi oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Pysznie pikantne i pyszne!