Grillowany koper włoski z grillowanym sosem Jalapeno

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać grillowanego kopru włoskiego z grillowanym sosem Jalapeno spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, oliwa z oliwek, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Grillowane Nadziewane Chiles Jalapeno z grillowanym sosem Paprykowo-pomidorowym, Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, oraz Grillowany łosoś z sałatką z cytrusowo-kopru włoskiego i grillowaną Escarole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na średnim ogniu.
Odciąć cienką warstwę z korzenia każdej Cebulki kopru włoskiego.
Pokrój każdą cebulkę kopru włoskiego na 8 klinów, zachowując nienaruszony koniec korzenia. Posiekać 2 łyżki kopru i rezerwy. Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia. Blanszować kliny kopru włoskiego, aż będą kruche, około 1 1/2 minuty.
Wyjąć z wody i odstawić, aby woda odparowała, a Koper lekko ostygł.
Posmaruj wszystkie strony kopru włoskiego oliwą z oliwek. Doprawić posypką soli i mielonym lub 2 pieprzem.
Umieścić Cebulki kopru włoskiego na grillu, 1 ścięty bok w dół. Grilluj koper włoski na złoty i karmelizowany, około 4 minut. Flip i grill 4 minuty więcej na drugiej stronie cięcia.
Posmaruj jalapeno oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem.
Umieść jalapeno na grillu i grill ze wszystkich stron, obracając podczas grillowania, aż do wystąpienia zwęglenia, 10 do 15 minut.
Wyjąć jalapeno z grilla, usunąć łodygę i posiekać pieprz bardzo dobrze.
Umieść w średniej misce z miodem, octem i zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.
Ubijamy i doprawiamy solą i pieprzem.
Koper włoski wyjąć z grilla i polać sosem na wierzchu.