Grillowany Homar i koktajl z awokado może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.6 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka liści kolendry, liście estragonu, awokado hass, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Masło gotowane homary i grillowane awokado filiżanki, Grillowane ogony homara z sałatką z nektarynki i awokado, oraz Grillowana kanapka z homarem ze zwęgloną kukurydzą i salsą z awokado.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce ubij razem sok z limonki, miód, chrzan, Worcestershire, ostry sos i estragon i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Delikatnie wymieszać awokado, cebulę, kolendrę i homara. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Marynowana Fasolka Szparagowa
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Chablis i Chardonnay to świetny wybór dla homarów. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Jednym z win, które można spróbować jest Domaine Seguinot-Bordet Chablis (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.