Grillowany klopsik z indyka

Grillowany klopsik z indyka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać grilla Turcja klopsiki spróbować. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje $3.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 35g białka, oraz 8G tłuszczu. 23 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sok z cytryny, sos worcestershire, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Najlepsze grillowane klopsy, Grillowany Klopsik Z Indyka, oraz Pieczeń Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W dużej misce, wymieszać przyprawy do grilla, Krab gotować przyprawy, sos sojowy, ubite jajko, 1 szklanka sosu BBQ i sos Worcestershire.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Na patelni saute na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać cebulę, paprykę, sól i pieprz oraz czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Saute do miękkości.
6
Zdjąć z ognia i dodać do mokrej mieszanki.
7
Wlać mieszaninę do miski z mielonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Dodać bułkę tartą i wymieszać wszystko razem z rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
9
Przełożyć mieszaninę mięsa na blachę ciastek lub patelnię do pieczenia. Za pomocą rąk uformuj mięso w podłużny lub prostokątny kształt. * Cook ' s Note: naprzemiennie, można poklepać mięso do 9 przez 5-calowy bochenek patelni i wlać 1/2 szklanki sosu BBQ na wierzchu bochenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
10
Piec 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
11
Usuń i dodaj zarezerwowane 1/2 szklanki sosu BBQ do góry i nadal piec przez 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Dodaj wszystkie składniki do miski i mieszaj, aż się połączą. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Gotować bez przykrycia, często mieszając, przez 1 godzinę 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe400 gramów twardego tofu, zmiksuj400 gramów twardego tofu, zmiksuj1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoprzyprawa do gotowania krabów, (polecane: Old Bay)przyprawa do gotowania krabów, (polecane: Old Bay)1łyżka czerwony ocet winnyjajko, lekko pobitejajko, lekko pobite2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumusztarda mielonamusztarda mielona12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgechuda Ziemia Turcjachuda Ziemia Turcja11 łyżka suszonego oreganodo smarowania wkładkido smarowania wkładki52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzujasnobrązowy cukierjasnobrązowy cukier11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1( bakłażany)czerwona papryka, posiekanaczerwona papryka, posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula8krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej52 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny11 łyżka suszonego oreganoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn