Grillowany Karczoch i Puree z korzenia selera
Grillowany Karczoch i Puree z korzenia selera jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 274 kalorie, 2G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól koszerna, czosnek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree z korzenia selera i ziemniaków z pieczonym "grzankami"z topinamburu, Puree Z Korzenia Selera, oraz Purée Z Korzenia Selera.
Instrukcje
Umieścić korzeń selera w rondlu 5-quart. Napełnij patelnię do połowy zimną wodą.
Dodaj masło isalt. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować do miękkości, 20 do 25 protokół.
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wrzucić razem karczochy, olej, czosnek, tymianek, sól i pieprz. Grill, obracając łopatką od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Umieść karczochy w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.
Dodać ugotowany korzeń selera, mleko, masło, sól i pieprz do robota kuchennego. Zmiksować, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby, aż korzeń selera jest gładka i wtapia się w mieszaninę karczoch.
Przełożyć puree do miski lub utrzymać ciepło na małym ogniu w dużym rondlu, aż będzie gotowy do podania.