Grillowany Karczoch i Puree z korzenia selera

Grillowany Karczoch i Puree z korzenia selera
Grillowany Karczoch i Puree z korzenia selera jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 274 kalorie, 2G białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz sól koszerna, czosnek, masło, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Puree z korzenia selera i ziemniaków z pieczonym "grzankami"z topinamburu, Puree Z Korzenia Selera, oraz Purée Z Korzenia Selera.

Instrukcje

1
Umieścić korzeń selera w rondlu 5-quart. Napełnij patelnię do połowy zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj masło isalt. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować do miękkości, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3
Odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
1
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy. W średniej misce, wrzucić razem karczochy, olej, czosnek, tymianek, sól i pieprz. Grill, obracając łopatką od czasu do czasu, aż lekko zwęglone, 2 do 3 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść karczochy w robocie kuchennym i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodać ugotowany korzeń selera, mleko, masło, sól i pieprz do robota kuchennego. Zmiksować, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby, aż korzeń selera jest gładka i wtapia się w mieszaninę karczoch.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
SelerSeler
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć puree do miski lub utrzymać ciepło na małym ogniu w dużym rondlu, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn