Grillowany Indyk Po ' Boy

Grillowany Indyk Po ' Boy
Grillowany Indyk Po ' Boy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Na $8.89 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1302 kalorie, 101g białka, oraz 67 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, bazylię, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jabłko-szałwia glazurowany Grillowany cały indyk z grillowanymi jabłkami, Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez, oraz Grillowany Indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do niskiego broil. Masło chleb i umieścić na blasze do pieczenia. Dusić na złoty kolor, 2 do 3 protokół, i wyjąć z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozłóż Remoulade Panny Dixie po obu stronach chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
4
Warstwa na indyka, pomidory, pepperoncini i romaine. Wierzch z drugą połówką chleba i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
5
W robocie kuchennym, dodać wszystkie składniki i proces do gładkiej, 25 do 35 sekund w zależności od prędkości blendera. W razie potrzeby zeskrobać boki. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Połącz wszystkie składniki w dużej plastikowej torbie, którą można ponownie zamknąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
7
Umieść w misce, aby złapać wszelkie wycieki i przechowywać w lodówce od 12 do 24 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Pierś z indyka wyjąć z solanki, dobrze odcedzić i osuszyć papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
10
Ułożyć pierś indyka, skórą do góry, na blasze do pieczenia wyposażonej w stojak z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
11
Wstawić do piekarnika i gotować przez 1 godzinę 15 minut. Obróć piekarnik do 400 stopni F i gotuj przez dodatkowe 10 do 15 minut lub do temperatury wewnętrznej 160 stopni F, a skóra jest ładnie rumiana.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
12
Wyjąć z piekarnika, przykryć folią aluminiową i odstawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
W międzyczasie rozgrzej grill na średnim ogniu i obficie posmaruj ruszty olejem roślinnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Po spożyciu indyka odetnij mięso z kości i pokrój w plastry o grubości 3/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
15
Umieść plastry na grillu i gotuj od 1 do 2 minut z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
16
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

1( bakłażany)Pieprz Anaheim, grubo posiekanyPieprz Anaheim, grubo posiekany2Spód: okruszki z herbatników grahamSos BBQ w stylu MemphisSos BBQ w stylu Memphis3Spód: okruszki z herbatników grahammasło zmiękczonemasło zmiękczone7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1zdanieśredniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)średniej wielkości świeże pomidory (około , obrane i pokrojone na szóstki)1porcja startego parmezanuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistnaluźno pakowana włoska pietruszka płaskolistna1bagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych częścibagietka Francuska pełnoziarnista, podzielona wzdłuż i pokrojona na 3 do 4 równych części1porcja startego parmezanukoszerne marynatykoszerne marynaty2zielona cebula, końce przycięte, grubo posiekanezielona cebula, końce przycięte, grubo posiekane1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony biały pieprzmielony biały pieprz4do 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 calado 5 pomidorów, pokrojonych w plasterki o grubości 1/4 cala1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostry sos (zalecane: Kryształ)ostry sos (zalecane: Kryształ)1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2Spód: okruszki z herbatników grahamRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki proszku żelatyny żurawinowej2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda w stylu kreolskimMusztarda w stylu kreolskim1warzywo (np. szpinak)fresh cracked black pepperfresh cracked black pepper1porcja startego parmezanufresh cracked black pepperfresh cracked black pepper591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweplastry pepperoncini, odsączoneplastry pepperoncini, odsączone0largesczerwona papryka, nasiona usunięteczerwona papryka, nasiona usunięte3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucanerozdrobniona sałata rzymska, luźno pakowana, ciemnozielone końcówki wyrzucane1warzywo (np. szpinak)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSOS SrirachaSOS Sriracha1kilogramypierś indyka z kościąpierś indyka z kością

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Bladozłoty kolor, z błyszczącymi refleksami cytryny w kierunku krawędzi. Wielka złożoność węchowa, odzwierciedlająca wyraźnie cechy odmianowe z aromatami świeżych owoców siewnych, ananasa, zielonego jabłka, cytryny i banana. Przepyszne z chrupiącą kwasowością. Elegancki, zrównoważony i przyjemny posmak.
TrudnośćEkspert
Gotowe W16 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia70
Magazyn