Grillowany Indyk, boczek i szwajcarska kanapka

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego indyka, bekonu i szwajcarskiej kanapki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, Masło, Suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana kanapka z indykiem i szwajcarskim Panini, Grillowana szynka i szwajcarska kanapka, oraz Szwajcarska Kanapka Śniadaniowa Z Grillowanym Cheddarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
W międzyczasie masło smarujemy po jednej stronie każdej kromki chleba.
Rozłóż zaokrąglone łyżki pomidorów na rozpostartej stronie 4 kromek chleba. Na wierzchu po jednym kawałku sera, indyka, boczku, drugiego kawałka sera i pozostałego kawałka chleba, na masle.
Griddle ciepła lub 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Na gorącej patelni, gotować kanapki 3 minut lub aż ser lekko stopi się i chleb jest rumiane. Przekręcić kanapki nad; gotować 3 minuty dłużej lub aż ser topi się i kanapka jest głęboki złoty kolor.