Grillowany Indyk, boczek i szwajcarska kanapka

Grillowany Indyk, boczek i szwajcarska kanapka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego indyka, bekonu i szwajcarskiej kanapki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, Masło, Suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana kanapka z indykiem i szwajcarskim Panini, Grillowana szynka i szwajcarska kanapka, oraz Szwajcarska Kanapka Śniadaniowa Z Grillowanym Cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W międzyczasie masło smarujemy po jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Rozłóż zaokrąglone łyżki pomidorów na rozpostartej stronie 4 kromek chleba. Na wierzchu po jednym kawałku sera, indyka, boczku, drugiego kawałka sera i pozostałego kawałka chleba, na masle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
4
Griddle ciepła lub 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Na gorącej patelni, gotować kanapki 3 minut lub aż ser lekko stopi się i chleb jest rumiane. Przekręcić kanapki nad; gotować 3 minuty dłużej lub aż ser topi się i kanapka jest głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn