Grillowany Indyk, boczek i szwajcarska kanapka

Grillowany Indyk, boczek i szwajcarska kanapka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego indyka, bekonu i szwajcarskiej kanapki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 718 kalorii. Na $3.19 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, Masło, Suszone pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowana kanapka z indykiem i szwajcarskim Panini, Grillowana szynka i szwajcarska kanapka, oraz Szwajcarska Kanapka Śniadaniowa Z Grillowanym Cheddarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek, aż ostry; spuścić na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
W międzyczasie masło smarujemy po jednej stronie każdej kromki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
3
Rozłóż zaokrąglone łyżki pomidorów na rozpostartej stronie 4 kromek chleba. Na wierzchu po jednym kawałku sera, indyka, boczku, drugiego kawałka sera i pozostałego kawałka chleba, na masle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
4
Griddle ciepła lub 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Na gorącej patelni, gotować kanapki 3 minut lub aż ser lekko stopi się i chleb jest rumiane. Przekręcić kanapki nad; gotować 3 minuty dłużej lub aż ser topi się i kanapka jest głęboki złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn