Grillowany Hoisin marynowana wieprzowina z ananasem-Grillowana zielona cebula

Grillowany Hoisin marynowana wieprzowina z ananasem-Grillowana zielona cebula
Grillowany Hoisin marynowana wieprzowina z ananasem-Grillowana zielona cebula to bezglutenowe i bezmleczne SOS. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 48g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś sos sojowy, olej sezamowy, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Różowy Snapper z karmelizowanym ananasem-Zielonym masłem cebulowym i smakiem, Grillowana Zielona Cebula & Tomatillo Relish, oraz Grillowany łosoś z imbirem i zieloną cebulą.

Instrukcje

1
Połączyć hoisin, ocet, soja, czosnek i olej sezamowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół4 Uncje Groszku śnieżnego, Przyciętego I Przekrojonego Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Polędwicę umieścić w średnio płytkim naczyniu do pieczenia, zalać marynatą i marynować w lodówce 3 do 4 godzin lub na noc, obracając raz. Rozgrzej grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Wyjmij wieprzowinę z marynaty, usuwając nadmiar. Doprawić solą i pieprzem i grillować 10 do 12 minut na średnie doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn