Grillowany Herbed Grouper
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Grillowany Herbed Grouper może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 285 kalorii, 37g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, filet z groupera, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 85%. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Grillowany Grouper, oraz Grillowane Tacos Grouper dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filet posmarować olejem, posypać solą i pieprzem.
Wymieszać razem bułkę tartą i 3 kolejne składniki; nacisnąć na wszystkie strony filetu.
Filet umieścić w lekko nasmarowanym koszu grillowym.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
7 do 8 minut z każdej strony lub aż ryby płatki widelcem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.