Grillowany Halibut z Tatsoi i pikantnymi tajskimi Chiles

Grillowany Halibut z Tatsoi i pikantnym tajskim Chiles jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na $7.59 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, thai bird chiles, filety halibuta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowany Halibut Z Tatsoi I Pikantnymi Tajskimi Chiles, Grillowany Halibut z cebulą, pikantnymi pomidorami i awokado, oraz Grillowany Halibut z pikantną czerwoną cebulą, awokado, szparagami i Chipotle Vinaigrette.
Instrukcje
Pierwsze 7 składników wymieszać w średniej szklanej misce. Doprawić sosem do smaku solą i pieprzem. (Sos można przygotować 2 dni wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Umieść marchew w średniej misce. Przykryć lodowatą wodą.
Odstawić 15 minut, a następnie dobrze spuścić.
Szczotkować ryby ze wszystkich stron 2 łyżkami oleju.
Posypać solą i pieprzem. Grill, aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Tymczasem podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać szalotkę; wymieszać 1 minutę.
Dodać tatsoi; posypać solą. Wrzucić, aż tatsoi zwiędnie, ale nadal jasnozielony, o 2 minuty; podzielić między 4 talerze.
Każdy filet posypać marchewką, każdy skropić 2 łyżkami sosu.
Podawać, przekazując pozostały sos osobno.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.