Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano
Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 269 kalorii, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz chrupiący chleb, koper włoski, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, Grillowany Halibut i koper włoski, oraz Grillowany Halibut z puree ziemniaczano-Koprowym.
Instrukcje
1
Podgrzać patelnię grillową lub grill na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na rybie i doprawić solą i pieprzem. Grilluj 4 minuty z każdej strony, aż ryba będzie twarda, ale nie twarda i ugotowana. Grill chleb obok lub char pod brojlerem następnie ubierać z oliwą z oliwek extra-virgin, sól i pieprz, jak również.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podczas gdy ryba gotuje, obierz pomarańczę tak, jak melon: odetnij końce, postaw ją prosto i odetnij skórę i odetnij cienkie paski od góry do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Melon
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Pomarańczę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Do podgrzanej patelni dodać oliwę z oliwek extra-virgin, 2 zwoje patelni, koper włoski i cebula, doprawić solą i pieprzem i gotować 3 do 5 minut, aż wysmażone i zaczynają mięknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać ocet do patelni i wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Zdjąć z ognia i wrzucić do pomarańczy, pietruszki i oregano. Dostosuj przyprawy i podawaj sałatkę na talerzach obiadowych z rybą i przyprawionym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.