Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano

Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Na 6,26 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś chrupiący chleb, cebulę, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest znakomite. Spróbuj Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowany Halibut i koper włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać patelnię grillową lub grill na dużym ogniu.
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na rybie i doprawić solą i pieprzem. Grilluj 4 minuty z każdej strony, aż ryba będzie twarda, ale nie twarda i ugotowana. Grill chleb obok lub char pod brojlerem następnie ubierać z oliwą z oliwek extra-virgin, sól i pieprz, jak również.
Rozgrzej patelnię na średnim ogniu.
Podczas gdy ryba gotuje, obierz pomarańczę tak, jak melon: odetnij końce, postaw ją prosto i odetnij skórę i odetnij cienkie paski od góry do dołu.
Pomarańczę pokroić w cienkie plasterki.
Do podgrzanej patelni dodać oliwę z oliwek extra-virgin, 2 zwoje patelni, koper włoski i cebula, doprawić solą i pieprzem i gotować 3 do 5 minut, aż wysmażone i zaczynają mięknąć.
Dodać ocet do patelni i wstrząsnąć.
Zdjąć z ognia i wrzucić do pomarańczy, pietruszki i oregano. Dostosuj przyprawy i podawaj sałatkę na talerzach obiadowych z rybą i przyprawionym chlebem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.