Grillowany Halibut z estragonem Beurre Blanc

Grillowany Halibut z estragonem Beurre Blanc
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z estragonem Beurre Blanc. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, wino, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z grejpfrutem Beurre Blanc, Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc, oraz Brioche i Pesto Crusted Halibut z czapkami Portobello, brokułami, kremowym koprem i suszonymi pomidorami Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (około 9 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Usunąć z ciepła; przecedzić przez drobne sito nad miarką, naciskając mieszaninę w celu uwolnienia cieczy. Wyrzucić ciała stałe. Zwrócić płyn do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
PatelniaPatelnia
3
Dodać masło, 1 kawałek na raz, mieszając trzepaczką, aż masło zostanie włączone. Wymieszać z estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
EstragonEstragon
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Rybę posypać równomiernie solą i mielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
RybyRyby
SólSól
5
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
6
Dodaj rybę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćNormalny
Gotowe W13 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn