Grillowany Halibut z estragonem Beurre Blanc

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z estragonem Beurre Blanc. Na 6,47 zł / porcja, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz estragon, wino, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Halibut z grejpfrutem Beurre Blanc, Owoce morza Tymbales z estragonem Beurre Blanc, oraz Brioche i Pesto Crusted Halibut z czapkami Portobello, brokułami, kremowym koprem i suszonymi pomidorami Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym ciężkim rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (około 9 minut).
Usunąć z ciepła; przecedzić przez drobne sito nad miarką, naciskając mieszaninę w celu uwolnienia cieczy. Wyrzucić ciała stałe. Zwrócić płyn do patelni.
Dodać masło, 1 kawałek na raz, mieszając trzepaczką, aż masło zostanie włączone. Wymieszać z estragonem.
Rybę posypać równomiernie solą i mielonym pieprzem.
Rozgrzej dużą patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.