Grillowany Halibut Z Arbuzową Salsą

Grillowany Halibut z arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 351 kalorii, 43g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 8,41 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 233 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, Tajskie chiles i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać arbuza można śledzić to danie główne z Arbuz Frosty {I Jak Wyciąć Arbuza} jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut Z Arbuzową Salsą, Chili-Spiced Grillowany Halibut z grillowaną kukurydzianą salsą, oraz Grillowany Halibut z letnią salsą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby skropić oliwą z oliwek i obficie doprawić solą i pieprzem. Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut.
Podczas gdy grill się rozgrzewa, przygotuj salsę, łącząc wszystkie składniki w średniej misce. Odstawić.
Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Ryby umieścić na gorącej stronie Skórki grilla-strona w dół. Gotować bez ruchu, aż skóra będzie chrupiąca i renderowana, około czterech minut. Ostrożnie odwróć rybę szeroką łopatką. i gotować z drugiej strony, aż gotowane przez. Miąższ powinien być lekko łuszczący się i nie oferować oporu po przekłuciu wykałaczką lub testerem ciasta.
Wyjmij rybę z grilla i pozostaw na 10 minut.
Podawać z salsą arbuzową.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.