Grillowany halibut i świeża Salsa z Mango

Grillowany Halibut i świeża Salsa z Mango mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 247 kalorii, 33g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory śliwkowe, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Niezbędne Na Co Dzień: Halibut Z Grilla I Salsa Z Mango, Grillowany Halibut ze świeżą salsą pomidorową, oraz Grillowany stek ze świeżą salsą Mango.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników. Wymieszać 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i czosnku.
Natrzeć halibuta olejem, posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieść rybę na stojaku do grillowania; grilluj 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibut w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.