Grillowany Grouper Z Sosem Kolendrowo-Limonkowym

Grillowany Grouper z sosem Kolendrowo-limonkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz SOS kolendro-limonkowy, ząbek czosnku, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 54%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Grouper z Pistou Bazyliowo-limonkowym, Cilantro Lime Grillowane krewetki z kremowym sosem z awokado, oraz Grillowane szaszłyki wołowe Cilantro Lime z sosem Jalapeño Avocado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj rybę i worek uszczelniający. Wrzucić do herbu dobrze; marynować w lodówce 1 godzinę.
Usuń grouper z marynaty; rezerwy marynaty.
Marynatę umieścić w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Wieszak na grill z natryskiem do gotowania. Przykryć i grillować na średnio rozgrzanych węglach (od 350 do 40
5 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas testowania z widelcem, fastrygowanie od czasu do czasu z zastrzeżonej marynaty.
Podawać z sosem Kolendrowo-limonkowym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.