Grillowany Grouper z salsą pomidorowo-Papajową

Grillowany Grouper z pomidorami-Papaya Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 136 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka salsy pomidorowo-papai, filety z groupera, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Grillowany Grouper z arbuzową salsą, Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, oraz Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok z limonki, 2 łyżki kolendry i olej w dużym płytkim naczyniu.
Umieścić grouper w naczyniu, obracając się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 20 minut, obracając raz.
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę.
Filety umieścić w koszu do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść kosz na stojaku; grill, odsłonięty, 10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Przełożyć grouper na półmisek, a na wierzch równomiernie polać salsą pomidorowo-Papaiową.
Posypać pozostałymi 2 łyżkami kolendry.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris