Grillowany Grouper z salsą pomidorowo-Papajową

Grillowany Grouper z salsą pomidorowo-Papajową
Grillowany Grouper z pomidorami-Papaya Salsan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 136 kalorii, 23G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka salsy pomidorowo-papai, filety z groupera, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Grillowany Grouper z arbuzową salsą, Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, oraz Floribbean " Grouper z czerwoną papryką-dżem z papai dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z limonki, 2 łyżki kolendry i olej w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Cienki-Cienki-
2
Umieścić grouper w naczyniu, obracając się do płaszcza. Przykryć i marynować w lodówce 20 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
3
Usuń filety z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
4
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Filety umieścić w koszu do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
6
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania i umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść kosz na stojaku; grill, odsłonięty, 10 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Przełożyć grouper na półmisek, a na wierzch równomiernie polać salsą pomidorowo-Papaiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrouperGrouper
Zwykły AnanasZwykły Ananas
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
Posypać pozostałymi 2 łyżkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn