Grillowany Grouper z Plantanami i salsą Verde

Grillowany Grouper z Plantanami i Salsa Verde to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka niedojrzałych babeczek, śmietany, butelkowanej salsy i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać niskotłuszczową kwaśną śmietanę, możesz podążać za tym daniem głównym z Angel Food Cake jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowany Grouper z arbuzową salsą, Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, oraz Grillowany Kurczak Salsa Verde.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Babkę kroimy na pół wzdłuż; każdą połowę kroimy w poprzek na 2 kawałki. Spryskaj kawałki babki sprayem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do złotego i lekko miękkiego.
Posypać 1/8 łyżeczki soli.
Ryby skropić sokiem, posypać 1/8 łyżeczki soli i zmieloną kolendrą. Grilluj 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Top ryby z salsą i kwaśną śmietaną, i podawać z kawałkami babki.
W razie potrzeby udekorować posiekaną kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.