Grillowany Grecki Kurczak z czerwonym winem i czosnkiem

Grillowany Grecki Kurczak z czerwonym winem i czosnkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, kalamatę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowany Grillowany kurczak z białym winem, czosnkiem i cytryną, Grillowane piersi kurczaka faszerowane czosnkiem i ziołami, oraz Grecka sałatka z awokado i grillowanym kurczakiem z greckim sosem.
Instrukcje
W płytkim szklanym naczyniu lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torbie do przechowywania żywności, wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem kurczaka i oliwek.
Dodać kurczaka; obrócić do marynaty. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Grill gazowy lub węglowy.
Usuń kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty.
Umieść kurczaka, skórki w dół, na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 15 minut. Przekręć kurczaka; posmaruj marynatą. Przykryć grill; gotować 20 do 40 minut dłużej, szczotkując od czasu do czasu marynatą, aż sok z kurczaka będzie czysty, gdy najgrubszy kawałek zostanie pocięty na kość(170F dla piersi; 82° dla ud i podudzi). Wyrzucić pozostałą marynatę.
Podawać kurczaka z oliwkami.