Grillowany Glazurowany Stek Pieprzowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego glazurowanego steku z pieprzem. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.56 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 397 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz steki z polędwicy wołowej, sól, pomarańczową marmoladę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać pomarańczową marmoladę, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek pieprzowy z sosem śmietanowym Brandy, Grillowany stek pieprzowy Johnny Garlic z sosem balsamicznym Cabernet, oraz Grillowany glazurowany stek i szparagi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W rondlu 1-quart, wymieszać marmoladę i ocet. Gotować na małym ogniu, stale mieszając, aż Marmolada się stopi. Po obu stronach każdego steka wołowego natrzeć pieprz i sól.
Umieścić wołowinę na stojaku grillowym na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować od 8 do 12 minut, obracając raz lub dwa razy i szczotkując marmoladą w ciągu ostatnich 2 minut grillowania, aż do pożądanej doneness.
Podgrzać pozostałą glazurę do wrzenia. Zagotować i wymieszać 1 minutę.
Podawać glazurę z wołowiną.