Grillowany Filet wołowy z polewą z jamajskiego rumu

Grillowany Filet wołowy z polewą z jamajskiego rumu to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 756 kalorii, 36g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 8,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli i pieprzu, melasy, filet mignon steki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć rum, można śledzić to danie główne z Kulki Rumowe jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Dzień fileta: zwęglony Filet wołowy z sosem kukurydzianym, Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, oraz Filet Mignon z bogatą glazurą balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu i pocić szalotki i czosnek.
Dodać rum, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć do 1/3 szklanki.
Dodać wywar, doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień.
Ubić pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek.
Rozgrzej grill. Doprawić steki z obu stron solą i pieprzem do smaku. Grill do pożądanej doneness.