Grillowany Faszerowany Bochenek Mięsny

Grillowany Faszerowany Bochenek Mięsny
Grillowany nadziewany Meat Loaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 14g tłuszczu i w sumie 230 kalorii. Ten bezglutenowy przepis serwuje 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mleko, masło, keczup i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajko, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczeń Nadziewana Grzybami, Prosciutto-Pieczeń Nadziewana, oraz Meat Loaf-Faszerowana Papryka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż pieczarki i cebulę na maśle do miękkości; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce wymieszaj jajko, mleko, owies, sól i pieprz. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Na dużym kawałku wytrzymałej folii poklep mieszankę wołową do 12 cali. x 8-w. prostokąt; łyżka mieszanki grzybów do 1 cala. krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
WołowinaWołowina
MlekoMleko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Zwiń styl galaretki, zaczynając od krótkiego boku i odrywając folię podczas zwijania. Uszczelnij szew i końce. Wyrzuć folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Przygotuj grill na pośrednie ciepło, używając patelni ociekowej. Uformuj podwójną grubość wytrzymałej folii (około 14 cali. kwadrat); Wytnij trzy szczeliny w folii.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Połóż pieczeń na folii; umieść na ruszcie grillowym nad patelnią ociekową.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
6
Grilluj pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
7
Połącz składniki sosu; posmaruj Bochenek. Grilluj pod przykryciem, 15-20 minut dłużej lub do momentu, gdy mięso przestanie być różowe, a termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn