Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca

Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego czerwonego Lucjana w liściach bananowych. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.36 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 403 kalorie, 52g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz liście bananowe, oscar Mayer pieczone szynki, pomarańcze, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowany Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokrój 1 pomarańczę na plasterki; umieść w wewnętrznej wnęce ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
RybyRyby
3
Umieścić rybę na liściach bananowca; obficie posmarować sosem barbecue z obu stron. Owinąć rybę w liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Liście BananowcaLiście Bananowca
RybyRyby
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Ryby grillowane 35-40 min., obracając kilka razy, lub aż gotowane przez i ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W międzyczasie, sekcja Pozostałe pomarańcze przez cięcie 1 / 2-calowy plaster grubości od górnej i dolnej części pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
6
Skórkę i pestkę odciąć od owocu ostrym nożem do parkowania, wykonując ruch w dół, który podąża za kształtem pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomarańczowyPomarańczowy
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Segmenty pomarańczowe pokroić w drobną kostkę; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomarańczyPlastry Pomarańczy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
8
Dodaj sok z pomarańczy, serc palmowych, cebuli, kolendry i szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
KolendraKolendra
PomarańczowyPomarańczowy
CebulaCebula
SokSok
SzynkaSzynka
9
Podawać salsę owocową z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
OwoceOwoce
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn