Grillowany Czerwony-Chile kalmary i krewetki

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać grillowane czerwone kalmary Chile i krewetki spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 426 kalorii, 71g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $7.97 za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz sos rybny, kalmary, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Sałatka z kalmarów, Chile i arbuza, oraz Chile-Krewetki Z Trawy Cytrynowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce. Odstawić 1/3 szklanki marynaty.
Pokrój kalmary na pół wzdłuż. Wymieszać z marynatą. Przykryć i marynować 30 minut.
Krewetki wymieszać w marynacie z kałamarnicą; przykryć i marynować 30 więcej minut.
Krewetki grillowane na średnim ogniu (od 350 do 40
przez 2 do 3 minut z każdej strony. Grill squid 1 do 2 minut z każdej strony lub aż nieprzezroczyste.
Umieścić na półmisku i mżawka z zastrzeżonej marynaty.