Grillowany Chutney Z Pomidorów Cherry
Grillowany chutney z pomidorów Cherry może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przypraw. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje $2.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Mieszanka nasion kolendry, brązowy cukier, kolendra, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Grillowany Halibut z sosem kukurydziano-kokosowym Curry i grillowanym chutney z pomidorów Cherry, Cebula pomidor Czerwony Chutney-Czerwony Chutney dla Idli Dosa-łatwy Chutney s, oraz Grillowany Ser Z Chutneyem Pomidorowym.
Instrukcje
Przygotuj grill węglowy do bezpośredniego grillowania, na dużym ogniu.
Pomidory wrzucić do oleju i doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do kosza grillowego i grillować do zwęglenia i lekko miękkiego, rzucając od czasu do czasu, około 5 minut
Ocet, cukier, kolendrę i nasiona kminku połączyć w małym rondelku i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje do glazury, o 10 protokół.
Lekko ostudzić, a następnie zalać pomidorami. Wrzucić, zacierania pomidory lekko.
Dodać zioła i skórkę, wrzucić ponownie, posmakować i doprawić.