Grillowany Burger z indyka ze słodką papryką Mayo

Grillowany Burger z indyka ze słodką papryką Mayo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka peppered bacon, Ranch Dressing mix, sól i świeżo popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burger z cukinii z indyka z majonezem czosnkowym, Łosoś Pecan ze słodką papryką Mayo, oraz Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
W misce dodaj majonez, sok z cytryny, płatki czerwonej papryki i pieczoną paprykę. Doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić.
W dużej misce, wymieszać mielonego indyka z Ranch dressing mix, i sól i pieprz, do smaku. Uformuj mięso na 4 paszteciki i połóż na półmisku wyłożonym pergaminem. Doprawić hamburgery solą i pieprzem, do smaku i skropić obie strony oliwą z oliwek .Grilluj hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony. Top każdy burger z 2 plasterki Cheddar i 1 plasterek boczku. Grilluj przez dodatkową minutę lub aż ser się roztopi.
Rozłóż majonez słodkiej papryki z każdej strony bułek i dodaj hamburgery.
Podawać z marynowanymi jalapenos i cieszyć.