Grillowany Burger z indyka ze słodką papryką Mayo

Grillowany Burger z indyka ze słodką papryką Mayo
Grillowany Burger z indyka ze słodką papryką Mayo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 741 kalorii. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka peppered bacon, Ranch Dressing mix, sól i świeżo popękany pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Burger z cukinii z indyka z majonezem czosnkowym, Łosoś Pecan ze słodką papryką Mayo, oraz Grillowany Indyk Adobo z zielonym pomidorem i wędzonym cheddarem Grillowany ser + Chipotle miód majonez.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
W misce dodaj majonez, sok z cytryny, płatki czerwonej papryki i pieczoną paprykę. Doprawić solą i pieprzem do smaku i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W dużej misce, wymieszać mielonego indyka z Ranch dressing mix, i sól i pieprz, do smaku. Uformuj mięso na 4 paszteciki i połóż na półmisku wyłożonym pergaminem. Doprawić hamburgery solą i pieprzem, do smaku i skropić obie strony oliwą z oliwek .Grilluj hamburgery przez 4 do 5 minut z każdej strony. Top każdy burger z 2 plasterki Cheddar i 1 plasterek boczku. Grilluj przez dodatkową minutę lub aż ser się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dry Ranch Dressing MixDry Ranch Dressing Mix
Sól I PieprzSól I Pieprz
Indyk MielonyIndyk Mielony
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
BoczekBoczek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Zdjąć z grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Rozłóż majonez słodkiej papryki z każdej strony bułek i dodaj hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka SłodkaPapryka Słodka
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
7
Podawać z marynowanymi jalapenos i cieszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowane JalapenosMarynowane Jalapenos
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn