Grillowany Burger Boloński
Przepis Grillowany Burger Bologna może zaspokoić Amerykański głód w około 17 godzin i 10 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1032 kalorii. Na 3,88 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól kuchenną można śledzić to danie główne z Chocolate Chip Banana Bread Plus Sweet Banana Roundup jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane warzywa i Ring Bologna Kebabs, Surf N ' Turf Burger (Grillowany Burger z homarem i boczkiem), oraz Lepsza Kanapka Bolońska.
Instrukcje
Podgrzać duży piec dowód 10-calowy nonstick patelni, z olejem w nim, do średniego ciepła.
Dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem. Gotować, aż cebula będą miękkie i lekko karmelizowane, o 10 protokół. Gdy są karmelizowane, wlać je do miski i odstawić.
Dla giardiniera frittata: ustawić piekarnik do pieczenia.
Jajka ubić w misce. Wytrzeć patelnię gotowane cebulę i umieścić z powrotem na średnim ogniu, następnie dodać masło i oliwę z oliwek.
Dodać jajka i powoli gotować, aż dno jest ustawione, ale góra jest jeszcze mokra, 4 do 6 protokół.
Gorącą Giardinierę równomiernie posypać jajkami i doprawić solą i pieprzem.
Umieść patelnię w brojlerze na środkowym stojaku i broil, aż do góry jest spotty brown i puffy, o 5 protokół.
Niech frittata ostygnie lekko i, za pomocą 3-do 4-calowy pierścień formy, wyciąć kółka, które będą pasowały do wielkości chleba.
Rozgrzać patelnię grillową do średnio-wysokiej temperatury. Grilluj z każdej strony Bolonii, aż pojawi się grill, od 3 do 4 minut po stronie. Po odwróceniu na drugą stronę, każdy plasterek przykryj kawałkiem sera i przykryj metalową miską, aż się roztopi.
Warstwę dolnej bułki z dolną musztardą Dusseldorfską, Bolonią z serem, cebulą i frittatą. Posmaruj górną bułkę kolejną porcją musztardy z Dusseldorfu. Zamknij kanapkę, recytuj przysięgę wierności i jedz w całości.
Połącz 2 szklanki wody i soli w szklance lub niereaktywnej misce.
Wymieszać do rozpuszczenia soli.
Dodaj marchew, kalafior, serranos, czosnek, seler i papryka do słonej wody i wymieszać, aby połączyć. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Dzień 2, odcedzić i opłukać warzywa. W czystej misce wymieszać olej z oregano i pieprzem.
Dodać warzywa i wymieszać do połączenia. Pozostawić do marynowania na noc. Giardiniera wyzdrowieje z czasem. Po najwyżej 2 dniach w misce można umieścić w szczelnych słoiczkach i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 do 3 tygodni.