Grillowany bulgur

Bulgur Barbecue to bezmleczny, wegetariański i wegański dodatek. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 238 kalorii . Ten przepis jest dla 12 osób. Jest to bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów potraw z grilla. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Ojca . Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, soli i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Bulgur Pilaf z zieloną soczewicą, podawany z karmelizowaną cebulą -Mercimekli Bulgur Pilavi , Sałatka z pszenicy bulgur i Szpinak, sułtanki i bulgur Borek's .
Instrukcje
W rondlu zagotuj 2 szklanki wody. Dodaj bulgur. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Odcedź, wyciśnij i odstaw.
Na dużej patelni o nieprzywierającej powierzchni smaż wołowinę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, ketchup, ocet, musztardę, sól, pieprz i pozostałą wodę. Wymieszaj z odłożonym bulgurem.
Przenieś do naczynia do pieczenia o pojemności 2 qt. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu podgrzania.