Grillowany bulgur

Grillowany bulgur
Bulgur Barbecue to bezmleczny, wegetariański i wegański dodatek. Za 71 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 238 kalorii . Ten przepis jest dla 12 osób. Jest to bardzo przystępny cenowo przepis dla fanów potraw z grilla. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna osoba powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Będzie hitem na imprezie z okazji Dnia Ojca . Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, soli i kilku innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 48% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Bulgur Pilaf z zieloną soczewicą, podawany z karmelizowaną cebulą -Mercimekli Bulgur Pilavi , Sałatka z pszenicy bulgur i Szpinak, sułtanki i bulgur Borek's .

Instrukcje

1
W rondlu zagotuj 2 szklanki wody. Dodaj bulgur. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
Do 6 Gałązek Kolendry, Do DekoracjiDo 6 Gałązek Kolendry, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 średnich świeżych Pomidorów (około 4 Funtów), Obranych I Pokrojonych Na Szóstki8 średnich świeżych Pomidorów (około 4 Funtów), Obranych I Pokrojonych Na Szóstki
2
Zdjąć z ognia.
3
Odcedź, wyciśnij i odstaw.
4
Na dużej patelni o nieprzywierającej powierzchni smaż wołowinę, seler i cebulę na średnim ogniu, aż mięso straci różowy kolor; odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Szczypta Mielonego PieprzuSzczypta Mielonego Pieprzu
6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych6 Do 7 średnich Ziemniaków, Obranych, Ugotowanych I Rozgniecionych
6 Puszek (14 Uncji) Bulionu Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu6 Puszek (14 Uncji) Bulionu Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj4 Duże Piersi Bażanta, Oddzielone Od Kości, Ze Skórą I Końcówką Skrzydła (użyj
5
Dodaj sos pomidorowy, brązowy cukier, ketchup, ocet, musztardę, sól, pieprz i pozostałą wodę. Wymieszaj z odłożonym bulgurem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Czekoladowe Loki I Czekoladowe Cukierki W Kształcie SercaCzekoladowe Loki I Czekoladowe Cukierki W Kształcie Serca
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
BulgurBulgur
1 Szklanka (4 Uncje) Startego Białego Sera Cheddar1 Szklanka (4 Uncje) Startego Białego Sera Cheddar
Do 6 Gałązek Kolendry, Do DekoracjiDo 6 Gałązek Kolendry, Do Dekoracji
2 łyżeczki Całego Pieprzu2 łyżeczki Całego Pieprzu
6
Przenieś do naczynia do pieczenia o pojemności 2 qt. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 50-60 minut lub do momentu podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Makaroników, PokruszonychOpakowanie Makaroników, Pokruszonych
Puszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra LightPuszki) Pokrojonych Brzoskwiń W Syropie/soku Extra Light
7
Podawać w bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn