Grillowany Bok Choy
Grillowany Bok Choy jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać bok choy, sól przyprawione, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Grillowany Bok Choy.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko nasmaruj ruszt.
W misce wymieszaj masło, czosnek w proszku, paprykę i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Odciąć dno z głowy bok choy, a następnie usunąć i oczyścić łodygi.
Posypać przyprawioną solą i 1 łyżeczką czarnego pieprzu po obu stronach łodyg.
Połóż łodygi bok choy na rozgrzanym grillu.
Zmiksuj z przyprawionym masłem, przykryj grill i gotuj, aż łodygi bok choy pokażą ślady grilla, a liście będą ostre na krawędziach, 3 do 4 minut. Obróć bok choy, pędzel z masłem, przykryj i grilluj pozostałe strony.
Posmaruj pozostałą masłem mieszaninę i wyjmij na talerz, aby służyć.