Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi

Grillowany bas w paski ze śliwkami i Papilotami ziemniaczano-grzybowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,57 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz ocet balsamiczny, ziemniaki fingerling, okrągłe fioletowe śliwki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczone Pieczarki Nadziewane Paskami, Imbir-Miso pasiasty bas w bulionie z grzybów Shiitake, oraz Grillowany Bas W Paski.
Instrukcje
Rozpal grilla. Rozgrzej piekarnik do 50
W średnim rondlu wrzącej, osolonej wody, gotować ziemniaki do miękkości, około 10 minut.
Odcedzić i ostudzić. Ziemniaki obrać i pokroić na pół wzdłuż.
Oderwij cztery arkusze pergaminu lub folii o wymiarach 20 na 14 cali.
Rozłóż równe ilości ziemniaków i grzybów na połowie każdego arkusza. W małej misce wymieszaj tamari z octem i 1 łyżką oliwy z oliwek.
Skropić ziemniaki i grzyby, doprawić solą i pieprzem. Złóż arkusze na warzywa i zagniatane do uszczelnienia, jeśli używasz pergaminu; jeśli używasz Folii, złóż na krawędziach, aby uszczelnić opakowania.
Przenieść papillotes do 2 blach do pieczenia i piec przez około 15 minut, lub aż skwierczeć.
Filety basowe skropić 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek, posypać rozmarynem i doprawić solą i pieprzem.
Śliwki skropić pozostałą 1/2 łyżki oliwy z oliwek. Grill bas na dużym ogniu, aż ładnie zwęglone i tylko gotowane, 3 do 4 minut na stronę. Śliwki grillować, pokroić z boku, aż lekko zwęglone, około 2 minut na stronę.
Filety Basowe i śliwki przełożyć na talerze. Ustaw papillote na każdym talerzu i otwórz go, wylewając ziemniaki, grzyby i wszelkie soki. Uważaj na gorącą parę.
Podawać przyozdobione rukolą.