Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki
Grillowany bas w paski z kalafiorem i pomidorami z Kaparówkami i czarnymi oliwkami z sałatką z pietruszki to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, wodę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony bas w paski z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami utwardzanymi oliwą, Parzona Dzika papryka W Paski Z Żółtym pieprzem Romesco, papryką czerwoną-czarną oliwką i natką pietruszki-olejem czosnkowym, oraz Bas w paski z karczochami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Duży rondel zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i doprowadzić do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać dużą szczyptę soli i niewielką szczyptę pokruszonego czerwonego pieprzu. Gotować przez 5 do 7 minut lub aż cebula wygląd zwiędły i gotowane, ale nie mają żadnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół. Wymieszać pomidory i 3/4 puszki wody i doprawić solą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 20 do 30 minut. Smak, powinien dobrze smakować.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Doprowadzić garnek wody do wrzenia na średnim ogniu i obficie doprawić solą. Powinno smakować jak ocean.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
6
Dodaj kalafior, pozwól wodzie dojść do wrzenia i gotuj kalafior przez dodatkowe 5 do 7 minut. Po zakończeniu powinno być naprawdę miękkie i prawie rozpada się. Odcedzić kalafior i dodać go do mieszanki pomidorowej. Gotować kalafior w sosie pomidorowym, aż kalafior całkowicie rozbite i sos przylega do kalafiora, o 20 do 30 protokół. Spróbuj, aby sprawdzić, czy przyprawa musi być dostosowana. Wymieszaj skórkę z cytryny, oliwki i kapary. Rezerwa. (Można to całkowicie zrobić z wyprzedzeniem, w rzeczywistości robi się lepiej, gdy odbywa się to z wyprzedzeniem. Ale nadal jest naprawdę dobry, gdy jest robiony na zamówienie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody Kapara
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Całe Dojrzałe Oliwki
Srebrne Nonpareile
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Rozgrzej grill do podłoża i w razie potrzeby posmaruj olejem, aby usunąć cząstki jedzenia. Poklep skórę ryby do sucha, aby upewnić się, że jest naprawdę sucha. Jeśli masz czas, pozostaw go do wyschnięcia na kilka minut przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Skropić oliwą z oliwek i doprawić solą z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Na rozgrzanym grillu połóż rybę, skórkę do dołu. Gotuj rybę przez 2 do 3 minut, a następnie obróć rybę o 90 stopni, aby stworzyć krzyżujące się ślady grilla. Gotować przez kolejne 2 do 3 minut, a następnie odwrócić rybę i gotować przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
1
Podgrzać kalafior, jeśli zrobiono to z wyprzedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
2
Podawać rybę na talerzach, opierając się na kopcu kalafiora. W małej misce wymieszać natkę pietruszki z sokiem z cytryny, solą i dużą mżawką tłuszczu oleju wykończeniowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe Oliwki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Udekoruj rybę sałatką z pietruszki i więcej oleju wykończeniowego, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)