Grillowany bakłażan z sosem czosnkowym i miętą
Grillowany bakłażan z sosem czosnkowym i miętą to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 276 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sos sojowy, liście kolendry, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany bakłażan z sosem czosnkowym i miętą, Grillowany Chiński Bakłażan Z Sosem Czosnkowo-Imbirowym, oraz Grillowany Schab jagnięcy z sosem Cabernet-miętowym i puree czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Zrobić pastę, rozbijając czosnek z odrobiną soli i dodać do małej miseczki.
Ubić ocet, soję, olej sezamowy i czerwone płatki chili.
Bakłażana posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Grillować, aż lekko zwęglone i tylko gotowane przez. Pokroić każdą połowę w plastry 1/2 cala i umieścić na talerzu.
Skropić mieszaniną octu i posypać miętą lub kolendrą.