Grillowany bakłażan po indonezyjsku z pikantnym sosem orzechowym

Grillowany bakłażan po indonezyjsku z pikantnym sosem orzechowym
Indonezyjski styl Grillowany bakłażan z pikantnym sosem orzechowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 74 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz orientalny olej sezamowy, szalotkę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Indonezyjski Satay wołowy z pikantnym sosem orzechowym, Pieczony bakłażan po tajsku i groszek z sosem kokosowo-orzechowym, oraz Sałatka Indonezyjska Z Sosem Orzechowym dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn