Grillowany Bakłażan Parmezan

Grillowany Bakłażan Parmezan
Grillowany bakłażan parmezan wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 510 kalorii, 24g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwa z oliwek, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowany Bakłażan Parmezan, Grillowany Bakłażan Parmezan, oraz Grillowany Bakłażan Parmezan.

Instrukcje

1
Opłukać bakłażan, pokroić w poprzek na 3/4-calowe rundy i wyrzucić łodygi i gładkie końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2
Lay plastry obok siebie na dużej tacy lub 2 lub 3 blachy do pieczenia, o 12 przez 15 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
3
W małej misce wymieszać olej i włoską mieszankę ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Pędzel Wyciąć Boki bakłażana z mieszaniną oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cienki-Cienki-
5
Ser mozzarella pokroić w cienkie plasterki, tworząc 1 kawałek dla każdej rundy bakłażana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
6
W 1 1/2 - do 2-quart patelni na średnim ogniu, wymieszać sos marinara od czasu do czasu, aż będzie ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Ustaw rundy bakłażana na grillu na solidnym łóżku średnio gorących węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko przez 3 do 4 sekund). Zamknij pokrywę grilla gazowego. Gotować, aż bakłażan jest bardzo miękki po naciśnięciu, kremowy wewnątrz (wyciąć do testu), i rumiane, 6 do 8 protokół; włączyć raz. Ustaw sos marinara na chłodnym obszarze grilla, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Każdą rundę bakłażana ułożyć plasterkiem sera mozzarella. Przykryj grilla, aż ser zmięknie, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
9
Przełożyć na talerz. Łyżka sosu marinara na plastry, następnie posypać parmezanem i natką pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn