Grillowany bakłażan i pomidor Tartine

Grillowany bakłażan i pomidor Tartine
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Grillowany bakłażan i pomidor Tartine spróbować. Ten przepis służy 1. Na $5.6 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 517 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz chleb pszenny, bakłażan, cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Grillowane bakłażany i pomidory z bazylią i Coulis pomidorowym, Tartine Z Pieczonych Pomidorów, oraz Tartin Pomidorowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść plastry bakłażana na chlebie pszennym, aby był przykryty. Na górze umieścić plastry pomidora obok siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
PszenicaPszenica
2
Wytnij tartine na 4 równe trójkąty.
3
Ułóż kawałki na talerzu.
4
Posypać tartym parmezanem na wierzchu, a następnie udekorować pokrojonym ogórkiem, cytrynami i pietruszką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
5
Ten przepis został dostarczony przez profesjonalnych kucharzy i został pomniejszony o przepis masowy dostarczony przez restaurację. Szefowie kuchni FN nie przetestowali tego przepisu, we wskazanych proporcjach, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn