Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata
Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 983 kalorie, 15g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz płatki chile, złote rodzynki, chleb i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Caponata Bruschetta, Penne z grillowaną cukinią, ricottą Salata i miętą, oraz Żółty Squash z Salatanem Ricotta i grillowanymi pomidorami + OXO dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Pomidory i bakłażany posmarować oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Grill bakłażan na złoty kolor i gotowane przez, o 4 protokół z każdej strony. Grillować pomidory, aż zwęglone na całym, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Bakłażan i pomidory wyjąć z ognia i pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzać 2 łyżki oleju rzepakowego w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać seler i cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać bakłażan i pomidory i gotować przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać oliwki, ocet, rodzynki, kapary, cukier, płatki chile, duży plusk oliwy z oliwek, sól i pieprz. Przynieś na wolnym ogniu. Gotować, odkryte, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
Pasek Skórki Cytrynowej
8
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z bazylią i pietruszką, posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Przenieść caponata do miski i przechowywać w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed podaniem. Caponata może być wykonana 1 dzień wcześniej, pokryta I SCHŁODZONA. Doprowadzić caponata do temperatury pokojowej przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
10
W międzyczasie, grill chleb z obu stron, aż lekko zwęglone, około 30 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
11
Wyjąć chleb z grilla i skropić oliwą z oliwek, posypać solą i pieprzem. Top każda kromka chleba z niektórych caponata i posypać ricotta salata.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Ser Ricotta Salata
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
12
Skropić wierzch każdej kromki chleba z większą ilością oliwy z oliwek i rozsypać bazylią na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Castellani Chianti Annata. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.