Grillowany arbuz i Jalapeno Bowla
Grillowany arbuz i Jalapeno Bowla może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 1197 kalorii, 18g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.68 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka soli, papryka jalapeno, arbuz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marynowana grillowana pierś kurczaka z arbuzem-Jalapeno Salsa, Grape Ape Bowla, oraz Red Apple Hooch Bowla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać grill do wysokiej.
Plastry arbuza lekko posmarować olejem roślinnym i doprawić solą. Ułóż na grillu i grillu, aż będziesz miał widoczne ślady grilla po obu stronach.
Usuń skórkę i posiekaj miąższ na duże kawałki.
Dodaj miąższ arbuza do blendera, wraz z 1 szklanką wody i zmiksuj do upłynnienia. Przecedzić sok przez drobny sitko do miski. Wyrzucić miąższ i rezerwy soku arbuza.
W dużej misce lub szklanym dzbanku połącz tequilę, syrop cukrowy, sok z limonki i sznapsa arbuzowego.
Dodaj grillowany sok z arbuza i wymieszaj.
Wlać do szklanek i udekorować zarezerwowanymi plastrami grillowanego arbuza i pieprzem jalapeno.
W małym rondlu na średnim ogniu, dodać wodę, cukier i pieprz jalapeno.
Podgrzać mieszaninę, aż cukier się rozpuści, około 2 do 3 minut.
Zdjąć z ognia i pozostawić strome, aż ostygnie.
Usuń plastry pieprzu i rezerwy syrop cukrowy.