Grillowany ananas z masłem rumowym o zapachu wanilii Mascarpone

Grillowany ananas z masłem rumowym o zapachu wanilii Mascarpone to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 517 kalorii, 4G białka, oraz 42g tłuszczu. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jagód, fasoli wanilii, mascarpone i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany ananas o zapachu kardamonu z lodami waniliowymi, Grillowany ananas z polewą maślano-Rumową i waniliowym Mascarpone, oraz Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, cukier i rum rozpuścić w małym rondlu. Grilluj ananasa po obu stronach, aż będzie złoty kolor, około 2 do 3 minut na stronę. Łyżka rumu polewa na grillowanym ananasie.
Ubić razem mascarpone i nasiona wanilii. Każdy plasterek ananasa ułożyć odrobiną waniliowego mascarpone.
Dekoruj kilkoma świeżymi jagodami.