Grillowany łosoś z octem Sherry-MIODOWA glazura
Grillowany łosoś z octem Sherry-polewa MIODOWA wymaga ok. 1 godzina i 6 minut od początku do końca. To danie główne ma 328 kalorii, 34g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $5.75 za porcję. Mieszanka proszku ancho chile, musztarda dijon, łosoś i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Grillowany łosoś z octem Sherry-miodowo-miodowym i pikantnym pomidorowym smakiem, Grillowany łosoś z octem Sherry-miodowo-miodowym i pikantnym pomidorowym smakiem, oraz Pan Pieczone Steki Z Łososia Z Octem Sherry-Polewa MIODOWA dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na dużym ogniu, zmniejszyć ocet do 1/4 szklanki. W misce, połączyć ocet Syrop z musztardą, miód i ancho chile proszku i doprawić do smaku z solą i pieprzem.
Pozwól odpocząć 30 minut. Rozgrzej grill.
Posmaruj łososia szkliwem i grilluj 3 minuty z każdej strony, aby uzyskać średni poziom.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 18 dolarów za butelkę.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Wino Chardonnay
"Nasze Indian Wells Chardonnay zapewnia atrakcyjny tropikalny charakter owoców typowy dla ciepłych miejsc, takich jak Wahluke Slope. Lubię ten dojrzały ananas Chardonnay i toffi maślane smaki i bogatą, kremową konsystencję. Spróbuj z przegrzebkami, krewetkami lub makaronem z bogatymi sosami."- Bob Bertheau