Grillowanie: pierś indyka z farszem żurawinowym

Grillowanie: pierś z indyka z farszem żurawinowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 893 kalorie, 96g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 82 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rodzaj ognia: dwustrefowy pośredni, cukier, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pierś z indyka z farszem i sosem, Pierś z indyka z kiełbasą-farsz morelowy, oraz Pierś Indyka Owinięta Boczkiem Z Farszem Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby solanka, połączyć wodę, sól i cukier w dużej misce i ubijać do rozpuszczenia.
Piersi z indyka włożyć do solanki i wstawić do lodówki na 1 godzinę.
Podczas gdy indyk jest solenie, roztopić masło na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i smażyć, aż zmiękną, o 5 do 7 protokół.
W dużej misce umieścić cebulę wraz z chlebem kukurydzianym, żurawiną, bulionem drobiowym, pekanami, szałwią, 1 łyżeczką soli i czarnym pieprzem.
Wymieszać, aby dokładnie połączyć.
Wyjąć piersi indyka z solanki i osuszyć papierowymi ręcznikami. Piersi indyka Butterfly otwierają się i wbijają w prostokąt o równej grubości.
Rozłóż połowę farszu w równej grubości na każdym z piersi, pozostawiając około 1/2 cala krawędzi bez farszu. Zaczynając od długiego końca piersi indyka, zwinąć szczelnie do cylindra. Krawat zamknięty sznurkiem rzeźników co około 1 1/2 do 2 cali. Piersi indyka doprawiamy solą i pieprzem, lekko posmarowujemy oliwą z oliwek.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Zapiekać piersi indyka na gorącej stronie grilla, aż rumiane ze wszystkich stron, o 4 minut na stronie. Przesuń indyka na chłodną stronę grilla, przykryj i gotuj, aż termometr odczytu odczyta natychmiast 165 stopni po włożeniu do środka indyka.
Wyjąć z grilla, odstawić na 15 minut. Pokrój indyka między każdy kawałek sznurka, Usuń Sznurek i podawaj.