Grillowanie na Dzień Matki: pomarańcza, szałwia i czosnek natarte polędwiczki wieprzowe

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowania na Dzień Matki: pomarańczy, szałwii i czosnku przetartej polędwicy wieprzowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 348 kalorii, 48g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz liście szałwii, sól, polędwicę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwica wieprzowa z szałwią i czosnkiem, Rozmaryn-szałwia i czosnek Polędwica wieprzowa z sosem z dzikich borówek, oraz Szałwia-polędwiczki wieprzowe z masłem szałwiowym.
Instrukcje
Światło 1 komin pełen węgla drzewnego. Podczas gdy węgiel jest oświetlenie, wymieszać wszystkie składniki do rub w małej misce. Pocierać pokrojoną polędwicę mieszaniną. Gdy węgiel jest cały oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle na połowie rusztu węglowego. Przykryj i pozwól grillowi rozgrzać się przez 5 minut.
Gotować polędwiczki odkryte, bezpośrednio na węglach, aż rumiane ze wszystkich czterech stron, o 2 1/2 protokół na stronę. Przesunąć wieprzowinę na chłodną stronę grilla, przykryć i nadal gotować, aż termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 145 stopni w najgrubszej części polędwicy, o 5-10 minut dłużej.
Przenieś polędwicę na deskę do krojenia, namiot z folią i pozostaw na 10 minut. Pokrój w poprzek na kawałki o grubości 1 cala i podawaj.