Grillowanie: musztarda i ziele kruszone Rack Baranka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Grillowanie: musztarda i zioła Crusted Rack Baranka spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 335 kalorii, 22g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mięty, oliwy z oliwek, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Musztarda I Zioła Crusted Rack Baranka, Musztarda i zioła Crusted Baranek Rack, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać bułkę tartą, pietruszkę, miętę, rozmaryn, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu razem w małej misce.
Skropić oliwą z oliwek i wymieszać do połączenia. Odstawić.
Pozwól jagnięcinie osiągnąć temperaturę pokojową podczas przygotowywania grilla. Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Doprawić półki solą i pieprzem.
Umieść stronę tłuszczu jagnięcego blisko, ale nie bezpośrednio nad węglami. Przykryć i grill, aż dobrze rumiane, o 8 protokół, obracając 180 stopni w połowie drogi.
Wyjmij stojaki z grilla i umieść tłuszcz na talerzu lub desce do krojenia.
Rozprowadzić musztardę na tłustej stronie jagnięciny. Ostrożnie wcisnąć mieszaninę bułki tartej do musztardy w każdym stojaku.
Umieść stojaki z powrotem na grillu, grubą stroną do góry, blisko, ale nie bezpośrednio nad węglami. Kontynuuj gotować, aż natychmiastowy termometr odczytu rejestruje 130 stopni po włożeniu do boku stojaka, kolejne 8 do 10 minut.
Wyjąć z grilla i pozostawić odkryte na 10 minut.
Między każdym żebrem pokroić w kotlety i podawać.