Grillowanie: Kurczak po meksykańsku z zieloną cebulką

Przepis Grillowanie: meksykański kurczak Przydrożny z zieloną cebulką jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 0g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mielonego cynamonu, mielonego proszku ancho chile, przez prasę czosnkową i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowanie: stek marynowany Mojo z grillowaną cebulą, Grillowanie: Sałatka Rzymska z pikantnym Ranczem, pomidorami i smażoną cebulą, oraz Grillowanie: Zielony Chile Indyk Burgery.
Instrukcje
Zapal komin 3/4 pełen węgla drzewnego. Podczas gdy węgiel jest oświetlenie, wymieszać wszystkie składniki na pocierać razem w małej misce.
Gdy węgiel jest w pełni oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej węgle i ułóż je na jednej stronie rusztu z węglem drzewnym, utrzymując drugą stronę pustą.
Umieść kurczaka na chłodnej stronie grilla, skórkę do dołu i wyszczotkuj odsłoniętą stronę mokrym masłem. Odwróć kurczaka i posmaruj drugą stronę masą. Przykryć grill i gotować, fastrygowanie od czasu do czasu z pozostałym pocierać, w 350 stopni, aż natychmiastowy termometr odczytuje 165 stopni po włożeniu do najgrubszej części piersi, o 45 protokół.
Wyjmij kurczaka z grilla i pozostaw na 10 do 15 minut.
Podczas gdy kurczak odpoczywa, cebulę posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą.
Umieścić cebulę na gorącej stronie grilla i gotować do miękkości i rumiane, o 5 protokół na stronie.
Kurczaka pokroić w ćwiartki, dodać zieloną cebulę i salsę tomatillo.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![WindRacer Russian River Pinot Noir]()
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.