Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy

Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy
Grillowanie krewetek: Smart, Hot and Spicy wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 48 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 811 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, olej canolan, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest improwizowalne. Spróbuj Pikantna marynata grillowa do kurczaka i owoców morza, Grillowanie: Pikantna Kiełbasa Z Kurczaka Mango, oraz Grillowanie: zawinięte w boczek, Jalapeno i krewetki nadziewane serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Namocz 12 drewnianych szaszłyków w wodzie przez 30 minut, aby zapobiec zwęgleniu.Tymczasem zrobić sos: doprowadzić cukier i sok z limonki na wolnym ogniu w małym rondlu. Gotować, mieszając, aż cukier się rozpuści, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Ruszt szczotkowy z olejem. Nawlecz 3 krewetki na każdy szaszłyk; doprawić solą. Podziel sos na pół; połowę Rezerwuj na porcję. Grilluj krewetki przez 1 minutę; posmaruj sosem. Odwróć i grilluj jeszcze przez 1 minutę; ponownie posmaruj sosem. Flip, i grill, szczotkowanie od czasu do czasu z sosem, aż nieprzezroczyste, 1 do 3 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Podawać z sosem reserved.Jak to: jak Ładowanie...
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn