Grillowane żeberka z sosem Barbecue Cherry Cola
Przepis grillowane żeberka z sosem Barbecue Cherry Cola może zaspokoić Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 858 kalorii, 74g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na $2.96 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jeśli masz mieszankę pieprzu czosnkowego, sos barbecue, Buffalo Wing hot sauce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Z Grilla Z Sosem Cola Przepis, Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, oraz Mieszany Grill z sosem Barbecue Cherry Cola.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Żeberka pokroić w sekcje wielkości porcji. Żeberka natrzeć przyprawioną solą, pieprzem czosnkowym i imbirem.
Umieść żebra w patelni 15x10x1 cali, nakładając się lekko.
Piec odkryte około 1 godziny 30 minut lub do miękkości.
Tymczasem w rondlu 2-quart, wymieszać sos barbecue, cola, konfitury, musztarda i buffalo Wing sauce.
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu od 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu, aż smaki zostaną zmiksowane, a sos lekko zagęszczony.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Przykryć i grillować żebra na średnim ogniu 10 do 15 minut, obracając i szczotkując od czasu do czasu mieszanką sosu barbecue do glazury.
Podgrzać pozostałą mieszankę sosu barbecue do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.