Grillowane Żeberka Wolno Gotujące
Grillowane żeberka wolno gotujące to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 674 kalorii, 52g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz schab z powrotem żeberka, cebula, brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Slow Cooker Honey-Garlic Baby Back żeberka (i "Real Food Slow Cooker Suppers" Cookbook Giveaway), Red Eye BBQ żeberka Slow Cooker - 75 dni lata Slow Cooker s, oraz Nie mam dość żeberek wolno gotujących.
Instrukcje
Spryskać wewnątrz 4-do 5-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania.
Usuń wewnętrzną skórę z żeber.
Wymieszać brązowy cukier, sól, pieprz, płynny dym i czosnek; wcierać mieszaninę w żebra.
Pokroić żebra na 4-calowe kawałki.
Warstwa żeber i cebuli w powolnej kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 9 godzin lub do miękkości.
Wyjąć żeberka z wolnej kuchenki.
Odcedzić i wyrzucić płyn.
Węgle grzewcze lub grill gazowy.
Umieść żeberka na grillu.
Szczotka z sosem barbecue. Przykryć i grill 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 minut.