Grillowane Śliwkowe Polędwiczki Z Indyka

Grillowane Śliwkowe Polędwiczki Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanych śliwkowych polędwiczek z indyka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 366 kalorii, 36g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $3.29 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, dżem śliwkowy, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać dżem, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Odciskiem Kciuka Wypełnione Dżemem jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Citrus-Polędwiczki Z Indyka Szkliwione, Grillowane Polędwiczki Z Indyka, oraz Grillowane Herbed Indycze Polędwiczki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem indyka. W płytkim szklanym naczyniu umieść indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połowę mieszanki śliwkowej zalać indykiem; obrócić indyka do okrycia. Przykryć naczynie; przechowywać w lodówce 30 minut, obracając raz. Pozostałą połowę mieszanki śliwek rezerwować do podania z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
3
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego na ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjąć indyka z marynaty; rezerwy marynaty do fastrygowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
5
Umieścić indyka na grillu do pośredniego gotowania. Przykryć grill; gotować na średnim ogniu 25 do 30 minut, obracając i szczotkując od czasu do czasu z zarezerwowaną marynatą, aż sok z indyka będzie czysty, gdy zostanie wycięty środek najgrubszej części (170F). Wyrzucić pozostałą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Ciepła zastrzeżona mieszanka śliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
7
Podawać z pokrojonym indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony IndykPokrojony Indyk
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn